top of page

כלי מטבח מומלצים

מפתיע ככל שזה עלול להשמע, אני מגיעה למטבח מתוך עצלות גדולה.

זה התחיל כשחיפשתי דרכים מהירות ובריאות להזין את עצמי כספורטאית במהלך גיל ההתבגרות והמשיך בצורך לקצר כמה שיותר זמנים במהלך התואר בתזונה קלינית שנלמד במקביל ללו"ז אימוני אתלטיקה עמוס.
 
זה המקום לגלות כי חלק מהמתכונים שלי שהועברו אליכם עם הזמן, הם כאלו שפותחו בטעות, במקרה, כי שכחתי מזון בטוסטר אובן או כי באתי ליצור בכלל משהו אחד ובטעות נולד לי משהו אחר, מוצלח אף יותר.
 
לימים, המטבח הפך לאהבה ולמקום של מפלט ויצירה. אבל הרצון לקצר זמנים ולייעל תהליכים במטבח, שלא על חשבון הטעם - נותרו עד היום.
 
כאן תוכלו למצוא המלצות למוצרים וגאדג'טים שאספתי עם השנים במטבח הבריא שלי - לקיצור זמנים וליצירתיות בריאה באוכל. זאת לצד מוצרים מומלצים שאני מגלה מרחבי תבל שאני אוהבת וצורכת במטבח הביתי שלי. לכל אחד מהם יש סיבה מדוע אני צורכת אותו או ממליצה עליו.

לא בטוחים מה הסיבה וסקרנים לדעת? כתבו לי בתגובות למטה ואשיב בשמחה.
יש לכם מוצר שלדעתכם אני חייבת לגלות ולהכיר גם? כתבו לי למטה ואסקור אותו. אם אתלהב כמוכם, אעלה אותו לכאן גם. 

שלכם,
יפית.

סיר לחץ חשמלי

לבישול סופר מהיר של תבשילים, חמין, בשר, קטניות ועוד

צנצנות מייסון

להכנת דייסות טו גו
ולאיחסון הרמטי

12 צנצנות. נפח צנצנת 355 מ"ל

ספירילייזר

חותך ירקות חשמלי

להכנת פסטה מירקות: קישוא, גזר, זוקיני עוד

צנצנות מייסון

להכנת דייסות טו גו
ולאיחסון הרמטי

24 צנצנות. נפח צנצנת 236 מ"ל

מקציף במבוק

להכנת מאצ'ה לאטה, תה, פודינג צ'יה ועוד

ללא משקע של אבקה

צנצנות מייסון

להכנת סלטים בצנצנת
ולאיחסון הרמטי

12 צנצנות. נפח צנצנת 946 מ"ל

צנצנות מייסון

להכנת דייסות טו גו
ולאיחסון הרמטי

12 צנצנות. נפח צנצנת 473 מ"ל

כלי לאחסון חמאה

חמאה יש לשמור על השיש, בטמפ' החדר. לא במקרר

חמאה נועדה לאכילה במרקם חמאתי ולא גוש יציקתי. זה הכלי לשינוי המיתוס הישראלי

bottom of page